,
Rasvjeta - Ares

Ističući se svojom predanošću i kreativnošću, Ares se bavi konstantnim inovacijama na tržištu vanjske rasvjete nudeći kvalitetne proizvode proizvedene iz čistih materijala: aluminija, nehrđajućeg čelika i stakla. Svaka kreacija je izazov: razumijevanje, analiziranje i projektiranje vodi do sklada i spoja strukture, svjetla, arhitekture i scenografije. Snažna želja za poboljšanjem je razlog zbog kojega je Ares jedna od vodećih kompanija na tržištu vanjske arhitekturalne rasvjete s kupcima srednjeg i visokog profila.

Web stranice

Ares Greta
Jedinstvena kombinacija materijala, betona, inoxa, polietilena i aluminija stvara ovu seriju svjetiljki zaista posebnom i jedinstvenom. Svjetiljka dolazi u podnoj i visećoj verziji te nudi izbor veoma zanimljivih boja kućišta, od kojih je jedna jedinstvena, Fire Orange limitirana verzija. Greta je nastala kao igra pravilnih i zaobljenih linija u prostoru, kao i igra svjetla i sjene, objedinivši sve ove kombinacije u jednu jedinstvenu harmoničnu svjetiljku.
Ares Lamegadina Cordless
Puno boje i šarenila u Ares ponudu unosi model LAMEGADINA. Prepoznatljivog izgleda i nekarakterističnih dimenzija ova “žarulja“ unosi dašak lucidnosti u svaki prostor. Polietilensko kućište u zaštiti IP65 i žive boje ovu svjetiljku pretvara u idealan izbor za osvjetljavanje vrtnih zabava. Novitet u LAMEGADINA programu je Cordless serija uz punjive svjetiljke za potpunu slobodu vaših večernjih zabava.
Ares Andrea LED
Stupna svjetiljka zanimljivog dizajna koji objedinjuje moderne linije i karakteristike urbanih sredina. Andrea je izrađena od visokokvalitetnih materijala farbanih posebnom bojom prilagođenom za vanjsku montažu uz more i ambijente koje zahtijevaju visoki stupanj zaštite. Uz sve moderne karakteristike svjetiljke, Andrea postoji naravno i u LED verziji, koja svojim snažnim izvorom svjetla od 60W (3779lm) bez problema parira starim neekonomičnim izvorima svjetla.
Ares Perseo LED
Nova serija PERSEO LED pojavljuje se početkom 2013. kao spoj projektora visoke snage za šetnice i manje prometnice te kao arhitekturalne svjetiljke primjenjive u širokom spektru namjena – sve uz LED izvor svjetla visokih karakteristika i mogućnosti izbora optičkih leća radi optimalnog korištenja svjetlosnog snopa prema želji arhitekta ili klijenta. PERSEO dolazi u 4 veličine i 4 snage, te naravno (kao i ostali ARES-ovi proizvodi) u 5 različitih boja. Naravno tu postoji i cijela serija dodatnih pribora za montažu i ostalih detalja koji PERSEO stvaraju zaista jedinstvenim proizvodom.
Ares Yoda LED
Zglobna serija zidnih/stropnih reflektora imena YODA LED jedna je od najkorištenijih serija u ARES-ovom programu. Prvenstveno zbog svoje fleksibilnosti i neutralnog dizajna, YODA LED je pronašla namjenu u raznolikim projektima i objektima. Dodatne opcije u YODA LED seriji jesu 2 snopa svjetlosti, prema potrebi u projektu, te također opalno satinirano staklo gdje je blještanje nepoželjno.


© 2011-2014 LiV d.o.o. Izrada: {webis}