,
Rasvjeta - Artemide
Istraživanje i inovacije, pozornost na kvaliteti proizvodnog procesa i usluge, internacionalnost i maksimalna fleksibilnost. I iznad svega, kultura i usmjerenost na proizvod, koja uvijek počinje sa "dobar dizajn". To su elementi koji karakteriziraju Foscarini korporativni identitet. Zahvaljujući tim osobinama, Foscarini je uspio razviti svoju kolekciju modela s jakom osobnošću, koja je plod snažne povezanosti između dizajna i implementacije. Suradnja velikih majstora i mladih talenata iz međunarodnog dizajna omogućila je razvoj originalnih kreacija, s vremena na vrijeme određenih karakteristikama pojedinog projekta.

Web stranice

Artemide Tolomeo
Tolomeo, stolna svjetiljka postala je ikona talijanskog suvremenog dizajna. Dizajnirana od strane Michele De Lucchi i Giancarlo Fassina 1986 za Artemide tvrtke. Tijelo od poliranog aluminija s rotirajućom glavom 360 ° i čeličnim sajlama postalo je simbol mnogih dizajnerskih i arhitektonskih ureda. Isto tako neizostavan detalj svakog detektivskog stola u mnogim serijama i filmovima. Tolomeo svjetiljka nagrađena je 1989. nagradom Compasso d'Oro za dizajn.
Artemide Mercury
Mercury, svjetiljka koja kao da je stigla s nekog drugog planeta. Ross Lovegrove 2007. godine stvorio je fascinantnu igru svjetla na poliranim sferama koje podjednako fasciniraju i danju i noću kad dolaze do punog izražaja. 2008. krasila je naslovnicu Artemide kataloga, a danas je ukras mnogim kako privatnim tako i javnim modernim prostorima.
Artemide Cadmo
Cadmo, serija podnih i zidnih svjetiljki unosi novu dozu elegancije u svaki prostor. Izvijena od jednog komada čelika, ručno bojana oplemenjuje prostor i kao svjetiljka i kao skuptura. S dvije dimabilne žarulje moguće je stvoriti bezbroj kombinacija svjetla i sjene. Cadmo je omiljena svjetiljka mnogih dizajnera interijera.


© 2011-2014 LiV d.o.o. Izrada: {webis}