,
Rasvjeta - C Luce

C LUCE je dinamična i inovativna tvrtka koja je nastala na dugogodišnjim temeljima tradicije u rasvjeti, sa željom da klijentu pruži samo najbolja riješenja kako vanjske, tako i unutarnje rasvjete i to uvijek sa daškom inovacije. C LUCE se ističe svojim proizvodima cestovne rasvjete, kao i rasvjete za sportske terene, međutim dobro pokriva i područje tehničke rasvjete za interijere. Uz dugogodišnje studije na novim izvorima svjetla, C LUCE u svom programu sadrži nove LED tehnologije koje veoma uspješno primjenjuje u širokom spektru aplikacija.

Web stranice

C Luce Soul LED
Inovativno i moderno rasvjetno tijelo nove generacije dizajnirano je posebno za rasvjetu urbanih i rezidencijalnih centara. Isto tako, Soul LED moguće je koristiti za cestovnu rasvjetu i rasvjetu parkirnih zona kao i većih trgova. Kompaktan i robustan dizajn modernih linija, zajedno sa visoko efikasnim LED izvorom svjetlosti čini Soul LED idealnom svjetiljkom nove generacije.
C Luce Avantgarde LED
Svjetiljka s novom LED tehnologijom namijenjena je za rasvjetu većih autocesta te prostora koji zahtijevaju široku optiku rasvjetnog tijela. Dugotrajni životni vijek LED izvora svjetlosti osigurava minimalnu potrebu za održavanjem svjetiljke tako minimalizirajući trošak održavanja.
C Luce BI-POWER Wiring za Seriju cestovne rasvjete
Posebno ožičenje u svjetiljkama za stupnu montažu omogućuje postizanje velikih ušteda uz veoma malo ulaganje. Na već postojeću infrastrukturu moguća je ugradnja svjetiljki sa Bi-Power ožičenjem. Način funkcioniranja navedene svjetiljke je da se 100% intenziteta održava kada je to najpotrebnije (večernji sati), a nakon toga svjetiljka prelazi u štedljivi mod rada (cca 50%) kada potpuni intenzitet nije potreba – na takav način vrši se veoma velika i efikasna ušteda električne energije.


© 2011-2014 LiV d.o.o. Izrada: {webis}