,
Rasvjeta - Foscarini
Istraživanje i inovacije, pozornost na kvaliteti proizvodnog procesa i usluge, internacionalnost i maksimalna fleksibilnost. I iznad svega, kultura i usmjerenost na proizvod, koja uvijek počinje sa "dobar dizajn". To su elementi koji karakteriziraju Foscarini korporativni identitet. Zahvaljujući tim osobinama, Foscarini je uspio razviti svoju kolekciju modela s jakom osobnošću, koja je plod snažne povezanosti između dizajna i implementacije. Suradnja velikih majstora i mladih talenata iz međunarodnog dizajna omogućila je razvoj originalnih kreacija, s vremena na vrijeme određenih karakteristikama pojedinog projekta.
Foscarini Twiggy
Kada je Marc Sadler tvornici Foscarini predstavio Twiggy, podnu svjetiljku nalik na ribički štap, nije mogao ni pretpostaviti da je upravo dizajnirao jednu od najprepoznatljivijih Foscarini svejtiljki. Napravljena od umjetnih materijala, elastična a opet tako elegantna, Twiggy je lako uklopljiva u svaki ambijent.
Foscarini Caboche
Upalite Caboche i prostor će u trenu ispuniti svjetlo koje se lomi kroz stotine kristalnih sfera ili dijamanata. Ne, polietilmetakrilatne sfere inspirirane bisernom narukvicom čine taj nestvarni efekt, a Caboche pretvaraju u najpoznatiju svjetiljku izašlu iz tvornice Foscarini.
Foscarini Mite
Mite, spoj dekoracije i nosive konstrukcije u inovativnom spoju pleksiglasa i karbonskih vlakana zaslužila je nagradu Golden Compass Award 2001. Inovativnost materijala stvorila je cijelu liniju proizvoda lako uklopivih u svaki ambijent.


© 2011-2014 LiV d.o.o. Izrada: {webis}