,
Rasvjeta - Light4

Grupacija LIGHT4 nudi liniju brendova proizvedenih u Italiji, predstolnici dizajna. Muranoluce, Vintage, Façon de Venise i Itama su različite marke koje LIGHT4 nudi na tržištu. Četiri naizgled različita brenda kroz grupaciju Light 4 utjelovljuju ono najbolje: kvalitetu, funkcionalnost i dizajn.

Web stranice

Muranoluce
Brend Muranoluce kombinacija je najsuvremenijih tehnika u izradi stakla i posljednjih trendova u dizajnu. Ljepota svjetla i boja u službi su funkcionalnosti. Muranoluce linija proizvoda oduševljava svojom jednostavnošću i elegancijom.
Vintage
Kao što mu ime govori, Vintage brend fokusira se na retrostil u službi funkcionalnosti, ali i izražavanja s bezvremenskim dizajnom. Proizvodi Vintage stvaraju izvrsnu kombinaciju namještaja i dekoracije, luksuza i funkcionalnosti. Spojeni s modernim detaljima i tehničkim rješenjima stvaraju novi pogled na svijet rasvjete.
Façon de Venise
Lampe i rješenja koje nudi Façon de Venise suština su eksperimentiranja. Ovaj brand je dinamičan, inovativan, neograničen. Linije ovog branda krase interijere brojnih barova i restorana koji žele biti posebni. Budućnost rasvjete počinje ovdje.
Itama
Itama, najmlađi brend grupacije LIGHT4, specijalizirana je za rasvjetna tijela za interijer. Itama liniju karakterizira funkcionalnost i karakter jednostavne i elegantne linije.


© 2011-2014 LiV d.o.o. Izrada: {webis}