,
Rasvjeta - Masiero

Nije lako gledati i predvidjeti budućnost, a ipak na neki način linija Masiero predviđa i stvara nove dizajne koji su ovjekovječeni prošlošću a teže ka budućnosti. Radi se o istraživanju novih linija koje se međusobno isprepliću i preklapaju, tako prelazeći granicu klasičnog stila, ali ne zaboravljajući na svoje izvorne korijene prošlosti. Polazište serije Masiero je u 60-im godinama na dalje... Iako Masiero naglašava minimalizam svojih proizvoda, svatko od nas uz malo mašte može pronaći svoju savršenu kombinaciju rasvjetnih tijela, i to u tri vremenski odvojene serije rasvjetnih tijela: Eclettica, Classica i Ottocento. U ove tri serije nalazi se sve, prošlost, budućnost i duboko zadiranje u ljudsku maštu, sve u cilju donošenja na svjetlo maštovite proizvode koji se nalaze duboko u nama, a koje nikada nismo mogli dodirnuti u živo...

Web stranice

Masiero Eclettica
Najmodernija serija iz proizvodnog programa Masiero ističe se korištenjem kombinacije pravilnih, oštrih te blagih i zaobljenih linija. Sve to izrađeno iz ekoloških materijala kao što su gips, drvo i ostali. Sjajne kombinacije nadopunjuju kristali iz ekskluzivnih programa Swarovski i Asfour. Serija Eclettica je savršena kombinacija za moderne vile koje ne žele potpuno izgubiti klasični štih.
Masiero Classica
Središnja ili vremenski neutralna serija u proizvodnom programu Masiero, odličan je rezime proizvoda koji se mogu definirati kao proizvodi naše starine. Radi se o rasvjetnim tijelima koji nalaze veoma široku namjenu baš zbog svojih nautralnih linija iznimno bogate povijesti.
Masiero Ottocento
Serija Ottocento naglašava posebnost svojih svjetiljki pomoću kombinacije pozlaćenih završnih obrada, kristala izrazito visokog sjaja i bogatstva izvedbe same svjetiljke. Ova je serija najčešće korištena u ekskluzivnim vilama bogatog sadržaja, a isto tako često je korištena u crkvama i katedralama.


© 2011-2014 LiV d.o.o. Izrada: {webis}