,
Rasvjeta - Planlicht

Prativši veoma jednostavnu i primjenjivu filozofiju uz moto „that's light.“, PLANLICHT pruža klijentu mogućnost da u svoj ambijent uvede veoma ugodno osvjetljenje osvježavajućeg dizajna i inovativne tehnologije. Visoka kvaliteta proizvoda, pristupačnost i dugogodišnje iskustvo ističe PLANLICHT između drugih proizvođača tehničke rasvjete i time osigurava sam vrh ponude takvog tipa rasvjetnih tijela. Nove LED tehnologije koje je Planlicht uveo u svoj program izrađene su u tvornici Tridonic, tako pruživši dugogodišnju garanciju kvalitete uz sjajne karakteristike proizvoda.

Web stranice

Planlicht DOMINO Series

Elegantna familija Domino ističe se svojom posebnošću zbog širokog spektra primjene. Domino serija postoji u kvadratnoj i okrugloj varijanti te u nadgradnoj, ugradnoj i visećoj verziji. Zbog širokog izbora veličina, snaga i optike proizvoda, Domino je definitivno jedna od najkorištenijih familija proizvoda u programu Planlicht. A u najnovijem katalogu predstavljene su LED verzije u High i Low output varijantama, te također mikroprizmatični difuzor visoke efikasnosti.

Planlicht PURE Series

Pravocrtni, elegantni dizajn i fleksibilnost najznačajnije su karakteristike serije Pure. Ponuda iz navedene familije širi se i evoluira iz godine u godinu tako pružavši mogućnost beskonačnih kombinacija rasvjetnih sistema. Pure će definitivno zadovoljiti i najzahtjevnije projekte te ispuniti očekivanja projektanata i arhitekata. LED tehnologija implementirana je u cijelu seriju Pure isto kao i optike visoke iskoristivosti svjetla.

Planlicht COMET Projector
Novitet iz Planlichtovog razvojnog ureda je novi LED projektor imena COMET. Jedan od pionira u svojoj generaciji koji koriste nečujno aktivno hlađenje za disipaciju topline svojeg LED izvora svjetlosti visoke snage. COMET serija nagrađena je u više navrata zbog svojeg čistog i jasnog dizajna i fenomenalnih tehničkih karakteristika. Mnoštvo izbora kombinacija boja, veličine projektora, dodatne opreme i ostalih svojstava, COMET čini savršenim LED projektorom nove generacije.






© 2011-2014 LiV d.o.o. Izrada: {webis}