LIV

LIV Vaš izvor svjetlosti


Saznajte ponešto o nama .
naslovna
26
Godina iskustva
14
Zaposlenih
300
Završenih projekata
60
partnera i dobavljača
naslovna

Trgovačko društvo LIV d.o.o. osnovano je 1992. godine, a osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala, rasvjetnih tijela za unutarnju, dekorativnu i vanjsku rasvjetu, kablova, pocinčanih stupova za uličnu i javnu rasvjetu, elektroenergetskih ormara za kampove i marine... Veleprodajno skladište i maloprodaja od cca. 650 m2 nalaze se na adresi Mate Vlašića 26/23 u Poreču.

Ukoliko nas posjetite, imat ćete priliku upoznati se sa širokom paletom proizvoda pretežno talijanskih ali i drugih proizvođača, čiji su proizvodi već dugo prisutni i dobro poznati na međunarodnom tržištu, a udovoljavaju najvišim normama i standardima kvalitete. Stručna tehnička podrška, kvaliteta proizvoda i usluga koje nudimo, te brzina isporuke samo su neke od karakteristika koje su doprinijele tome da je veliki broj klijenata prepoznao upravo tvrtku LIV kao ozbiljnog i pouzdanog partnera.

LIV

VAŠ IZVOR SVJETLOSTI

Naši odjeli

Prema djelatnostima

architecture

Posjetite nas u našoj maloprodajnoj trgovini, gdje nudimo širok asortiman rasvjete i elektromaterijala.

outdoor

Naše veleprodajno skladište prostire se na više od 450 m2 te nudi bogat asortiman proizvoda. Surađujemo se više od 60 renomiranih proizvođača rasvjetne i elektrotehničke opreme.

projektiranje

Naš projektno prodajni tim izraditi će projekt rasvjete prema Vašim željama. Pogledajte naše izdvojene projekte.